USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Москву атакували дрони, а в Криму – вибухи у районі військового аеродрому

24 Липня 2023 09:15
О 4-й годині ранку понеділка жителів Москви розбудили гучні вибухи, вони лунали у різних районах міста. Пропагандисти заяви про атаку безпілотників.

Про це пише ТСН.

Вранці 24 липня моніторингові канали повідомили про низку вибухів у Москві та Московській області. Кремлівські пропагандисти одразу почали писати, що «ЗСУ знову намагаються атакувати місто».

Про гучні звуки повідомляли мешканці центру та півдня столиці. За їхніми словами приблизно о 4 ранку пролунав перший вибух, потім піднявся дим.

Пропагандистичне «видання» із посиланням на екстрені служби повідомило, що уламки безпілотника нібито були виявлені на Комсомольському проспекті в Москві. Ще один безпілотник потрапив у висотку бізнес-центру на вулиці Лихачова у столиці Росії. У центрі Москви біля місця падіння безпілотників перекрито рух.
За даними «Mash», фрагменти дрона знайшли біля будівлі, яка розташована недалеко від Міністерства оборони Російської Федерації. У приміщенні вибиті шибки, на місце приїхали екстрені служби. Повідомляється, що постраждалих немає.

Також за інформацією російських телеграм-каналів, було влучання у військову казарму.
У Міністерстві оборони країни-агресорки Росії заявили про атаку на Москву. Там традиційно звинуватили у цьому Україну. Атаку у Росії назвали «терористичною».

«Вранці 24 липня припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку двома безпілотними літальними апаратами об’єктами на території міста Москви. Засобами радіоелектронної боротьби два українські БПЛА були пригнічені і зазнали аварії», – сказано у повідомленні.

В оборонному відомстві стверджують, що нібито внаслідок атаки по столиці Росії постраждалих та серйозних руйнувань немає.

Крім того, в окупованому Криму вранці 24 липня чутно вибухи у Красногвардійському та Джанкойському районах. Про це повідомляють кримські пабліки.

Місцеві телеграм-канали інформують, що вранці на півострові гримлять вибухи в районі селища Красногвардійське начебто на військовому аеродромі та у Красногвардійському і Джанкойському районах.

Кільки вибухів було чутно біля села Веселе Джанкойського району, після чого там здіймається стовп диму.

Місцева влада також перекривала рух Кримським мостом, однак наразі він вже нібито відновлений.

На місці, де біля села Веселе лунають вибухи, організовано оперативний штаб, повідомив радник «голови» Криму Олег Крючков. Також у цьому районі тимчасово закрито перегін для руху поїздів, пошкоджень колій немає.

Сам очільник Криму Сергій Аксьонов повідомив, що задля безпеки призупинено рух залізницею у Джанкойському районі та автомобільній трасі Джанкой-Сімферополь. Також ухвалено рішення про евакуацію населення прилеглих сіл у радіусі 5 км «від місця НП» у Джанкойському районі до пунктів тимчасового розміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 24 Липня 2023 13:08
Мабуть вагнерівці тренуються? Наші точніше б*ють!!!
Патрiот до 123 Показати IP 25 Липня 2023 00:40
Сьогоднi вночi подивимся хто тренуеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus